Buat Duit Secara Online Dalam Tempoh 5 Saat sahaja.pdf

download Buat Duit Secara Online Dalam Tempoh 5 Saat  sahaja.pdf

of 15

  • date post

    11-May-2017
  • Category

    Documents

  • view

    226
  • download

    7

Embed Size (px)

Transcript of Buat Duit Secara Online Dalam Tempoh 5 Saat sahaja.pdf

  • Buat Duit Secara

    Online Dalam Tempoh

    5 Saat sahaja !!!

  • Isi kandungan

    Pengenalan

    Penaja 1

    Buat duit secara online dalam 5 saat

    Penaja 2

    BONUS 1 : Step Ringkas Tingkatkan Jualan Dengan Autoresponder

    Penaja 3

    BONUS 2 : Kalau Tak Jatuh Itu Bukan Hero Namanya

    Penaja 4

    BONUS 3 : 200 Cara Buat Duit Online

  • Penghargaan

    Assalamualaikumu w.b.t dan selamat sejahtera.

    Jutaan kesyukuran kepada Allah taala yang telah mengizinkan agar ebook kecil

    ini, siap seadanya.

    Izinkan saya merakam penghargaan kepada orang-orang penting dalam career

    saya sebagai Internet Marketer.

    Pertama sekali, ummi & abah saya, Pn. Fauziah dan Y.M Raja Rosli yang amat

    menyokong dan menyumbang pendapat dalam banyak projek yang saya

    terbitkan.

    Seterusnya, isteri saya yang sentiasa beri sokongan dan menjadi bahu kepada

    saya ketika berada dalam keadaan down dan tidak bermotivasi. Semoga Allah

    ganjarkan syurga buat Pn. Isteri.

    Tak lupa juga, 3 anak-anak comel saya, Raja Nor Nasuha, Raja Abdullah Azzam

    dan Raja Nusrah, yang sentiasa menceriakan dan menjadi penenang hati agar

    abi mereka ini, sentiasa mencapai kejayaan.

    Akhir sekali ialah, ketua staff, Raja Nor Asiah, sahabat halaqah jutawan, Faisal,

    Nasrol, Kamal, Naqib, Fairuz dan Ramzan. Kalian banyak memberi inspirasi

    kepada saya.

    Begitu juga dengan kawan-kawan yang namanya tidak dapat saya senaraikan di

    sini, namun anda tahu siapa anda, teguran dan bimbingan anda semua,

    amatlah saya hargai

  • Pengenalan

    Dalam ebook kecil ini, saya mempersembahkan satu teknik jana wang secara

    online, yang tidak perlukan modal, tenaga dan tidak ambil masa.

    Caranya amat mudah.

    Bukan itu sahaja, saya sertakan juga, 4 Bonus, kepada anda.

    Saya amat berharap, agar ebook kecil ini, dapat membantu anda bermula

    dalam perniagaan internet.

    Ikhlas;

    Raja Kamil

    www.RajaKamil.biz

    www.facebook.com/RajaKamil

    http://www.rajakamil.biz/http://www.facebook.com/RajaKamil

  • Adakah anda tercari-cari, cara paling mudah untuk buat duit secara online ?

    Jika ya, saya akan tunjukkan kepada anda, cara paling mudah untuk buat duit

    secara online.

    Sebelum saya beritahu, apa dia, saya ingin beritahu kelebihan dan kelemahan

    buat duit cara ini.

    Kelebihan :-

    1. Tak guna masa sangat, sekitar 5 saat ke 10 minit sahaja

    2. Tak perlu kemahiran teknikal

    3. Boleh dibuat walaupun online menggunakan henfon

    4. Tidak perlukan komputer yang canggih

    5. Sesiapa pun boleh buat, asalkan ada akaun Facebook/Twitter/Email

    6. Tidak perlukan sebarang modal

    7. Tiada risiko

    Kekurangan :-

    1. Buat duit cara ini, tidak menjamin keuntungan

    2. Ada masa anda, akan dapat duit, ada masa tidak.

    3. Perlu rajin

    Baik, saya dah beritahu kelebihan dan kekurangan buat duit cara ini. Sekarang

    saya beritahu apakah ia?

    Ok. Buat duit dengan Cabutan Bertuah !!!

    Caranya mudah sahaja, anda sertai cabutan bertuah !

    Simple je, anda follow facebook mamat ni, http://facebook.com/rajakamil

    (yeap, saya lah tu. Huhu), Follow juga fanpage ni

    http://facebook.com/rajakamil.biz

    Subscribe mailing list di blog ini, www.rajakamil.biz

    Daripada semasa ke semasa, akan diadakan cabutan bertuah. Anda perlu alert

    !

    Antara hadiah yang telah saya tawarkan kepada pemenang cabutan bertuah

    ialah :-

    http://facebook.com/rajakamilhttp://facebook.com/rajakamil.bizhttp://www.rajakamil.biz/

  • 1. Wang tunai, RM1

    2. Wang tunai RM5

    3. Wang tunai RM10

    4. Wang tunai RM15

    5. Wang tunai RM20

    6. Wang tunai RM50

    7. Wang tunai RM300

    8. Emas 999 1 gram

    9. MP3 Player jenama SONY

    10. Dan lain-lain

    Ok lah, itu sahaja. Apabila ada cabutan bertuah, cepat-cepat join.

    Tip untuk menang.

    1. Baca syarat dan peraturan. Biasanya simple je.

    2. Jangan langgar peraturan. Kalau kata komen xxx, komen xxx, tak yah

    komen lain

    3. Kalau kata, komen sekali, komen je sekali

    4. Kadang-kadang, anda boleh tingkatkan peluang untuk menang dengan

    like atau share atau tag nama kawan anda dalam cabutan bertuah tu.

    Tapi, sekali lagi, follow peratauran pertandingan, kalau ada mention

    perkara tu, jangan lepaskan peluang untuk tingkatkan peluang

    kemenangan anda tu

    Oklah, itu sahaja daripada saya, semoga cara mudah buat duit ni, dapat

    anda manfaatkan sebaiknya. Mungkin nilainya kecil, namun, berbanding

    masa yang anda peruntukkan, ianya macam takde apa-apa pun.

    Ikhlas;

    Raja Kamil

  • Program Dropship

    Power Extender

    Group Support Disediakan

    Mempunyai Premis Sah Di Alor Setar

    Peluang Jana Pendapatan RM500-RM700 Sebulan Niche Evergreen Sepanjang Zaman (Selagi Lelaki Wujud)

    SMS AGENT KE

    019 595 2566 Info lanjut layari : www.mypowerextender.com

    Contact : 019-5952566 (En. Wan Sufi)

    Email : wancupie@gmail.com

    http://www.mypowerextender.com/

  • BONUS 1 : Step Ringkas Tingkatkan Jualan Dengan Autoresponder

    Saya akan ringkaskan cara tingkatkan jualan dengan auotresponder.

    Langkah 1 : Anda perlu mempunyai perisian autoresponder. Saya cadangkan

    Aweber

    Langkah 2 : Kenal pasti, apa tawaran yang anda boleh berikan pada pelawat

    laman web anda. Ia mungkin sebuah ebook percuma, ataupun kupon diskaun,

    ataupun cabutan bertuah secara bulanan ? Apa-apa sahajalah, asalkan,

    pelawat laman web anda, sanggup berikan email mereka kepada anda.

    Langkah 3 : Berikan apa yang anda janjikan tadi. Kalau anda janji nak kasi

    ebook, kasilah ebook. Kalau kupon kasilah kupon dan seterusnya.

    Langkah 4 : Ok, ini penting. Tuliskan beberapa siri follow up. Ha, di sinilah,

    peranan sebenar autoresponder.

    Tuliskan sekurang-kurangnya 4 email follow up. Sebaiknya, ia berbentuk

    perkongsian. Tujuannya, nak buat subscriber anda, rasa suka dan biasa dengan

    anda.

    Langkah 5 : Dalam autoresponder, ada fungsi Broadcast. Gunakan fungsi

    tersebut untuk mempromosikan produk anda daripada semasa ke semasa.

    Simple je kan, langkah-langkah ini? Tapi, step simple inilah, yang menjadi

    mesin ATM saya, di mana, bila saya perlukan duit, saya hanya hantar email

    je.

    http://rk.aweber.com/

  • Software Personal Budget Planner >>>

    http://bitly.com/personalbudgetplanner

    http://bitly.com/sistemjualanpro

    http://bitly.com/ideabisnesdarirumah

    http://bitly.com/pakarmodal

    http://bitly.com/fbaffiliateincome

    http://bitly.com/personalbudgetplannerhttp://bitly.com/sistemjualanprohttp://bitly.com/ideabisnesdarirumahhttp://bitly.com/pakarmodalhttp://bitly.com/fbaffiliateincome

  • BONUS 2 : Kalau Tak Jatuh Itu Bukan Hero Namanya

    Satu hari, saya buntu, tak tahu nak buat apa lagi untuk jana income. Saya cakap dalam hati, lagi seminggu, kalau takde perkembangan, saya cari kerja. Bayangkan, sudah dekat 2 bulan, saya takde income yang tetap. Ada masa ok, ok lah. Ada masa tak ok, tak oklah.

    Malangnya, kebanyakan masa tak ok. 'pap', dapat email daripada paypal, bagitahu saya terima komisen daripada satu produk yang saya promot.

    Alhamdulillah.

    Walau tak banyak, tapi saya rasa cukup gembira. Ia seolah-olah signal daripada Allah, agar saya jangan cepat berputus asa.

    Saya tekad, duit kali ni, saya nak guna untuk beli ebook. Saya perasan, rasa "bajet bagus" akan membunuh potensi saya.

    Saya perlu rasa diri tidak pandai, tidak cukup dan sentiasa dahaga ilmu.

    Sudah lama saya tak invest untuk ilmu pada ketika itu.

    Dengan izin Allah, saya buka warrior forum, dan pada ketika itu, ada satu produk, yang saya AMAT YAKIN, ini semua ketentuan Allah, saya beli produk tu, dan saya bersyukur sangat.

    Kerana dalam produk yang saya beli 3 tahun lalu tu, sebenarnya, merupakan satu anjakan paradigma kepada pandangan saya tentang IM.

    Daripada income langsung tak stabil, sekarang saya dah ada income yang stabil.

    Daripada langsung, buntu tak tahu nak buat apa, saya sekarang ada banyak projek sedang QUE untuk pelancaran.

    Alhamdulillah, syukur. Dan tadi, saya cuba buka thread warrior forum tersebut, MASIH ADA !!!

  • Dan paling best, harga ebook tu masih sama, 5 usd (lima dollar atau RM15 je) .....

    Pengajaran yang saya dapat dengan pengalaman saya ni, ialah, 1. jangan putus asa 2. bagi EXTRA tempoh masa 3. talian hayat bagi orang beriman adalah ALLAH 4. jangan berhenti cari ilmu 5. investment terbaik ialah ilmu 6. kadang-kadang kita ada banyak resource, tapi kita tidak dapat guna, kerana kita terlalu tertekan. Chill bro/sis, take five 7. siapa sangka, penyelesaian untuk satu masalah besar, serendah 5 us dollar 8. tambah sendirilah pengajaran lain

    Tapi, saya amat bersyukur, perjalanan saya masih belum berhenti. Bayangkan kalau 3 tahun dulu, saya quit macam tu je, berapa ramailah agaknya saya tidak dapat bantu hari ini.

    Oklah ..... kepada anda yang rasa nak quit, tak kisah bisnes apa pun yang anda sedang buat, bertenang dulu ... cuba cari penyelesaian.

    Kadang-kadang penyelesaian perlu dapat daripada luar.

    Ok lah, saya perlu berehat, esok nak sambung perjalanan. &_&

    ps : ini link ebook 5 dollar tu, http://rkurl.com/usd5 Selamat maju jaya

    http://rkurl.com/usd5

  • Mahu pelanggan yang berkualiti dari google?

    Servis SEO Zoolmark membantu usaha